USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Başkan Akay geleceğin futbolcul yıldızlarıyla bir araya geldi

ADANA,(DHA)- SEYHAN Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, spor okullarında futbol eğitimi alan geleceğin yıldız adaylarıyla Bahçeşehir Spor Kompleksi’nde bir araya geldi. Sporun, çocukların kötü alışkanlıklara yönelmesini engellemek

Başkan Akay geleceğin futbolcul yıldızlarıyla bir araya geldi
22-08-2023 11:02
Google News

ADANA,(DHA)- SEYHAN Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, spor okullarında futbol eğitimi alan geleceğin yıldız adaylarıyla Bahçeşehir Spor Kompleksi’nde bir araya geldi.
Sporun, çocukların kötü alışkanlıklara yönelmesini engellemek adına en önemli unsur olduğunun altını çizen Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, "Bunun içinde çocuklarımızın küçük yaşta eğitim almalarını sağlıyoruz. 11 tesis, 17 branşta ücretsiz olarak gerçekleşen kurslarımız her geçen gün daha da yaygınlaşmakta. Futbol  okullarımız da bunlardan bir tanesi ve büyük bir ilgi görmekte. Geçmişte Türk futboluna yetenekli futbolcular kazandıran Adana’mızdan bundan sonra da başarılı futbolcuların yetişmesi adına desteğimizi esirgemeyeceğiz. Çocuklarımıza ve antrenörlerimize başarılar diliyorum” diye konuştu. (DHA)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler