USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Başkan Erdem, CEGEM bünyesinde üniversiteye yerleşen öğrencileri kutladı

Ceyhun ÖZER/CEYHAN,(Adana),(DHA)- Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, ücretsiz olarak Ceyhanlı gençleri üniversiteye hazırladıkları Gençlik ve Eğitim Merkezi (CEGEM) kursiyerlerinin yüzde 80’inin üniversite hayaline kavuştuğunu k

Başkan Erdem, CEGEM bünyesinde üniversiteye yerleşen öğrencileri kutladı
22-08-2023 11:05
Google News

Ceyhun ÖZER/CEYHAN,(Adana),(DHA)- Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, ücretsiz olarak Ceyhanlı gençleri üniversiteye hazırladıkları Gençlik ve Eğitim Merkezi (CEGEM) kursiyerlerinin yüzde 80’inin üniversite hayaline kavuştuğunu kaydetti. Başkan Erdem, başarılı öğrencileri kutladı.
CEGEM bünyesinde eğitim gören Furkan Günbaz’ın Ankara Üniversitesi Yapay Zeka ve Veri Mühendisliği Bölümü’nü kazandığını açıklayan Başkan Hülya Erdem, Devrim Doğu Kaplan’ın Marmara Üniversitesi Coğrafya Bölümü’nü, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) Türkiye 2 binincisi olan Yiğit Sefer’in de Çukurova Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği Bölümü’ne yerleşmeye hak kazandığını belirtti. YKS’de başarılı olduktan sonra üniversiteye yerleşen tüm CEGEM öğrencileri kutlayan Başkan Hülya Erdem, “CEGEM’li öğrencilerimizle gurur duyuyoruz. Evlatlarımızı canı gönülden tebrik ediyor, mutluluklarını yürekten paylaşıyorum” dedi. 
Başkan Hülya Erdem, CEGEM bünyesinden daha fazla öğrencinin üniversitelere yerleşmesi için belediyenin tüm imkanlarını seferber etmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi. (DHA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler