USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Bayram Kemal Kılıç, “Türkiye’yi Kızılelma hedefine ulaştıracağız.”

AK Parti Gaziantep Milletvekili Aday Adayı Bayram Kemal Kılıç, Türkiye’nin Kızılelma hedefine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ulaşacağına inandığını söyledi.

Bayram Kemal Kılıç, “Türkiye’yi Kızılelma hedefine ulaştıracağız.”
30-03-2023 22:01
30-03-2023 22:09
Google News

Türkiye’nin savunma sanayi alanındaki atılımlarının dünyanın dikkatini çektiğini ifade eden Kılıç, “Azerbaycan Karabağ meselesinin 30 yıl sonra çözülmesi Cunhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı duruşu sayesinde oldu. Türkçe konuşan devletler yıllar sonra bir araya geldi. Terörle mücadelede atılan kararlı adımlar. Coğrafyamızda sözü dinlenen bir ülke haline gelmemiz. Kıbrıs meselesindeki tutumumuz, Libya, Somali, Katar, Bosna, Azerbaycan, Filistin meselesinde dünyaya karşı doğruyu savunmasından dolayı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye çağ atladı”diye konuştu.

Türkiye’nin içinden geçtiği süreçte sorunları çözecek güçte bir ülke olduğunu kaydeden Kılıç, Ateşe atılan Hz. İbrahim’e su taşıyan karınca misali, bu davaya milletvekili olarak hizmet etmenin gurur verici olduğunu ifade etti.

Kılıç, 14 Mayıs 2023 seçimlerinde Cunhurbaşkanlığı’nı Recep Tayyip Erdoğan’ın açık ara farkla kazanacağını belirterek, milletvekili seçimlerinde ise Cımhur ittifakının oy patlaması yapacağını iddia etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler