USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ben Bu Cihana Sığmazam’da üst üste ayrılık kararı! Hem yönetmeni hem senaristi…

ATV ekranlarında her bölümü ayrı heyecana sahne olan ve izleyenler tarafından soluk soluğa takip edilen Ben Bu Cihana Sığmazam’da önemli değişiklikler yaşandı.

Ben Bu Cihana Sığmazam’da üst üste ayrılık kararı! Hem yönetmeni hem senaristi…
19-11-2022 09:23
Google News

Salı akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen ve aksiyonun ardı arkasının kesilmediği Ben Bu Cihana Sığmazam’da seyirciyi yakından ilgilendirecek gelişmeler meydana geldi.

ATV’nin Güzel Adamlar Medya imzalı yapımı Ben Bu Cihana Sığmazam’da hem yönetmen hem senarist değişikliğine gidildi.

Diriliş Ertuğrul'un İlbilge Hatun'un Kalbim Yaralı'yla ekranlara bomba gibi dönüyor!Diriliş Ertuğrul'un İlbilge Hatun'un Kalbim Yaralı'yla ekranlara bomba gibi dönüyor!

Oktay Kaynarca ile Onur Tan’ın proje tasarımcısı ve yapımcısı olduğu Ben Bu Cihana Sığmazam’da Onur Tan yönetmenlik koltuğunu Mustafa Şevki Doğan'a teslim etti.

20 Eylül’den beri yayın hayatına tüm hızıyla devam eden ve şimdiye kadar 8 bölüm yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam’ın yazar ekibinin de yenilendiği öğrenildi. Başrollerini Oktay Kaynarca, Ebru Özkan ve Pelin Akil’in paylaştığı Ben Bu Cihana Sığmazam’ın senaristliğini Ceylan Güleç, Alev Uzma ve Alphan Dikmen üstlenecek.

Gönül Dağı'ndan imrendiren başarı! Türk halkı tercihini yine TRT1 dizisinden yana kullandıGönül Dağı'ndan imrendiren başarı! Türk halkı tercihini yine TRT1 dizisinden yana kullandı

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler