USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Beşiktaş'ta Emirhan krizi! Taraftar isyan bayrağını çekti

Haber 7 - Beşiktaş'ın genç yıldızı Emirhan İlkhan'ın sözleşmesinde yer alan madde gereği Torino'ya 4.5 milyon euro bedelle transfer olacağı iddiaları ortalığı karıştırdı.

Beşiktaş'ta Emirhan krizi! Taraftar isyan bayrağını çekti
30-07-2022 17:08
Google News

Emirhan İlkhan'ın satılmasına karşı çıkan taraftarlar sosyal medyada Başkan Ahmet Nur Çebi ve sportif direktör Ceyhun Kazancı'yı eleştiri yağmuruna tuttu, yönetimi istifaya davet etti.

Emirhan İlkhan'ın sözleşmesinde "4.5 milyon Euro’ya serbest kalır" maddesinin bulunması özellikle sosyal medyada büyük tepkilere yol açarken genç futbolcu ile yönetim arasındaki görüşmelerin ayrıntısı ortaya çıktı. 

Serbest kalma maddesi tepki çekti

Rıdvan Yılmaz, Serdar Saatçı ve Ersin Destanoğlu ile sözleşme uzatamayan yönetim, Emirhan İlkhan ile 5 yıllık anlaşmaya varmasına rağmen serbest kalma maddesi büyük tepkilere neden oldu.

Emre Kocadağ ile menajer anlaştı

Opsiyon maddesinin, Emirhan İlkhan'ın menajeri ve Beşiktaş yöneticisi Emre Kocadağ arasında yapılan görüşmede uzlaşılarak sözleşmeye konulduğu öğrenildi. 

"4.5 milyona serbest kalma maddesi olmazsa uzatmayız"

Genç futbolcunun temsilcisinin, yapılan görüşmelerde "4.5 milyon Euro'ya serbest kalma" maddesini özellikle istediği öğrenildi. Beşiktaş yönetimi de genç bir futbolcu için bu miktarın yeterli olduğunu düşünerek anlaşmaya maddeyi ekledi. 

İşte taraftarların Emirhan İlkhan'la ilgili tepkilerinden bazıları: