USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bilal Çeker'in mutlu günü

Gaziantep’te iş dünyasının tanınan ve sevilen simalarından Bilal Çeker’in güzel kızı Feyza ile Aydıngüler ailesinin yakışıklı oğlu Safa’nın düğün töreninde ailelerin mutlulukları gözlerinden okundu.

Bilal Çeker'in mutlu günü
28-10-2024 09:48
28-10-2024 09:53
GAZİANTEP
Google News

Gaziantep’in sevilen işadamlarından Bilal Çeker’in kızı Feyza, kentin önde gelen isimlerinin katıldığı bir düğün töreniyle dünya evine girdi. 

Feyza-Safa çiftinin nikahını Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz kıyarken çiftlerin nikah şahitliğini ise Gaziantep Valisi Kemal Çeber, TBMM İdare Amiri ve Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Yusuf Kaya, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Karataş, Nizip belediye başkanı Ali Doğan, eski Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Nizip Ticaret Borsası başkanı İbrahim Sarı ile sanayici ve işadamları yaptılar.

Düğün ve nikah törenine Bilal Çeker’in yakınlarının yanı sıra Aydıngüler ailesi, siyaset, iş dünyası, sağlık sektörünün tanınan simaları, spor camiasının önde gelen tanıdık yüzler katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler