USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bozyazı Kaymakamı Topsakaloğlu, Vatandaşların Evine Konuk Oluyor

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu, iftar için vatandaşların evine konuk oluyor ve yaşlılara olan saygının önemini vurguluyor.

Bozyazı Kaymakamı Topsakaloğlu, Vatandaşların Evine Konuk Oluyor
21-03-2024 16:33
Google News

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu, iftarda vatandaşların evine konuk oluyor. Topsakaloğlu, Beyreli Mahallesi’nde bulunan Ayşe Güğül ailesi ve komşuları Hüseyin Kurt ile birlikte iftar yaptı.

Topsakaloğlu, burada yaptığı konuşmada, toplumun tarihsel birikimini günümüze yansıtmalarının ve milli kültür ve medeniyet değerlerinin yarınlara ulaşmasına vesile olmalarının önemine değindi.

Başka bir iftar programında ise eşi Gül Topsakoloğlu ile birlikte Kötekler Mahallesi’nde bulunan Durmuş Bulut ve eşi Emine Bulut ailesine konuk olan Topsakaloğlu, yaşlılığın hayatın en güzel yanlarından biri olduğunu belirtti.

Yaşlıların toplumda köprü görevi üstlendiğini ve milli ve manevi değerlerin gelecek nesillere aktarılmasında önemli bir rol oynadığını vurgulayan Topsakaloğlu, onlara gösterilen sevgi ve saygının toplumsal huzuru ve birliği arttıracağını ifade etti. Topsakaloğlu'nun bu anlamlı ziyaretleri, yaşlılara olan saygının ve hürmetin toplumda nasıl bir değer taşıdığını bir kez daha hatırlatmaktadır.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler