USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bucak Kaymakamı Tanrıkulu, polis ve askerle bayramlaştı

 

Bucak Kaymakamı Tanrıkulu, polis ve askerle bayramlaştı
29-06-2023 15:48
Google News

 

Halim AKCA/BUCAK, (DHA) - BURDUR'un Bucak ilçesinde Kaymakam Erol Tanrıkulu, asker, polis, itfaiye ve şehit yakınlarını ziyaret ederek bayramını kutladı.
Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu ve Belediye Başkanı Emrullah Ünal Kurban Bayramı dolayısı ile İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Bucak İtfaiye Müdürlüğü, Bölge Trafik Denetleme ve İstasyon Amirliği'ni ziyaret etti. Asker, polis ve itfaiye ekibinin bayramını kutlayan Kaymakamı Tanrıkulu, daha sonra 2009'da Hatay Altünözü ilçesinde şehit olan Hüseyin Arslan'ın babası Veli ve annesi Zeliha Arslan'ı ziyaret ederek bayramını kutladı.
Kaymakam Tanrıkulu, "Dini ve milli bayramlar, millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Bayramlar insani, milli ve manevi değerlerin yeniden yeşertilmesi ve hayata geçirilmesi açısından büyük önem taşıyan müstesna günlerdir. İlçemizde, vatandaşlarımızın bayramı huzur içinde geçirebilmeleri için gerekli her türlü tedbir alınmıştır. Bayramda görev başında olan tüm güvenlik görevlilerimize, zabıta, itfaiye ve sağlık personelimize başarı ve kolaylıklar dilerim" dedi. (DHA)   

  
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler