USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Burdur'da 19 Mayıs töreni

 

Burdur'da 19 Mayıs töreni
19-05-2023 13:04
Google News

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla çelenk sunma töreni düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen çelenk sunma törenine Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Güder, Baro Başkanı Ramazan Gedik ile siyasi parti temsilcileri katıldı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya'nın Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklâl Marşı okundu.

Tören daha sonra Merkez Spor Salonu'nda devam etti. Buradaki törene Vali Ali Arslantaş, Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Serdar Erkan Ergil, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Baro Başkanı Ramazan Gedik, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Güder ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Vali Arslantaş, Garnizon Komutanı Ergil ve Belediye Başkanı Ercengiz'in törene katılanların bayramını kutlamasının ardından İstiklâl Marşı okundu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya'nın konuşmasının ardından törende, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajı okundu. Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi'nin okunmasının ardından 19 Mayıs dolayısıyla kent merkezindeki okullar arasında düzenlenen resim, şiir, kompozisyon ve spor yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi. Tören, jimnastik, judo ve güreş gösterileri ile son buldu. (DHA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler