USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey Tarım Topraklarını Koruyacak

Bozbey, tarım topraklarının kaybedilmesine müsaade etmeyeceklerini belirterek, Bursa'nın marka değerine katkı sağlayacak her girişim ve kurumun yanlarında olduklarını söyledi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey Tarım Topraklarını Koruyacak
16-03-2024 14:50
Google News

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, tarım topraklarının kaybedilmesine müsaade etmeyeceklerini belirterek, Bursa’nın marka değerine katkı sağlayacak her girişim ve kurumun da yanında oldukları mesajını verdi.

Bozbey, tarım topraklarının kaybedilmesine müsaade edilmeyeceğinin altını çizerek, Bursa’nın marka değerini arttıracak her girişim ve kurumunun yanlarında olduklarını belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, bir otelde sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve iş insanlarıyla bir araya geldi. Bozbey, toplantıda yaptığı konuşmada, tarım topraklarının korunması gerektiğini vurgulayarak, planlı bir şekilde hareket edilmesi gerektiğini söyledi. Bozbey, ayrıca sanayi alanlarının durumunu ve üretkenliğini de planlama stratejisi çerçevesinde ele alacaklarını belirtti. Derelerin kirliliği konusuna da değinen Bozbey, bu konuda iş dünyasının duyarlılığının önemli olduğunu ifade etti.

Bursa’nın ihracatta gerilemesine de dikkat çeken Bozbey, şehrin sosyo-ekonomik yapısının yükseltilmesi gerektiğini ve eğitim, sağlık, ve altyapı alanlarında iyileştirmeler yapılması gerektiğini söyledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler