USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Büyük Yatırım Bodrum'un Altyapısına Can Su Gibi Geldi

Büyükşehir Belediyesi Bodrum'da 433,5 milyon TL yatırımla atıksu ve içme suyu tesislerini açtı.

Büyük Yatırım Bodrum'un Altyapısına Can Su Gibi Geldi
07-03-2024 17:48
Google News

Muğla'nın tarihinin en büyük altyapı yatırımını gerçekleştiren Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum'da Gümbet-Gümüşlük Atıksu Arıtma Tesisleri ve Güvercinlik İçme suyu Arıtma Tesisi kapasite artışlarının açılışını yaptı. Bu yatırımlarla Bodrum'un su sorunlarına ciddi bir çözüm getirildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün'ün de katıldığı açılış törenine siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Yapılan yatırımlar sayesinde Gümbet Atıksu Arıtma Tesisi'nin kapasitesi 29 bin 900 metreküpe, Gümüşlük Atıksu Arıtma Tesisi'nin kapasitesi ise 9 bin 900 metreküpe çıkarıldı. Ayrıca Güvercinlik İçme suyu arıtma tesisi de 53 bin metreküp kapasiteye yükseltildi. Başkan Gürün, yaptığı konuşmada Bodrum'un su sorunlarına değindi ve DSİ'ye yapılan tekliflerin nasıl geri çevrildiğini açıkladı. Su kesintilerini önlemek ve altyapıyı güçlendirmek adına yapılan çalışmaların ne kadar önemli olduğunu vurguladı. Büyük yatırımlarla Bodrum'un altyapısı güçlendirilirken, vatandaşların su ihtiyacının da karşılanması için ciddi adımlar atıldı. Bu tür yatırımların devam etmesiyle Bodrum'un su sorunları önemli ölçüde azalmış olacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler