USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Büyükşehir’den, ‘Çocuk Hakları Durağı’

ADANA,(DHA)- ADANA Büyükşehir Belediyesi, Dünya Çocuk Hakları Günü’nde bir toplu taşma durağını mesajlarla donatarak, çocuk hakları konusunda toplumda farkındalık oluşturulmasına katkı sağlamak için harekete geçti. Büyükşeh

Büyükşehir’den, ‘Çocuk Hakları Durağı’
21-11-2023 12:20
Google News

ADANA,(DHA)- ADANA Büyükşehir Belediyesi, Dünya Çocuk Hakları Günü’nde bir toplu taşma durağını mesajlarla donatarak, çocuk hakları konusunda toplumda farkındalık oluşturulmasına katkı sağlamak için harekete geçti.
Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'na bağlı Çocuk  Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından, çocuk haklarını korumak, çocuk haklarına dikkat çekmek, her çocuğun doğuştan bazı haklara sahip olduğunu, çocukların sahip olduğu hakların korunduğunu vurgulamak ve farkındalık oluşturup,  bu konuda toplumu bilgilendirmek adına bir durağa çeşitli mesajlar donatıldı. Yüreğir ilçesi, Selahattin Eyyubi Mahallesi, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’ndaki bir durak "Çocuk  Hakları Durağı" olarak belirlendi.
Durak, “Çocuk Hakları Sözleşmesi” maddeleri ve olası olumsuz durumlarla karşılaşılması halinde ulaşılabilecek numaralar ile donatıldı. Böylelikle çocukların eğitim, sağlık, yaşama, barınma, fiziksel, psikolojik veya cinsel sömürüye karşı korunma gibi temel haklarının gözetilmesi konularında farkındalık oluşturulmasına katkı sağlanması hedefleniyor.  (DHA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler