USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Büyükşehir'den kaldırım ve durak temizliği

 

Büyükşehir'den kaldırım ve durak temizliği
02-10-2023 15:12
Google News

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, temiz bir kent için ana cadde ve bulvarlarda kaldırımları yıkıyor, durakları temizliyor. 
Büyükşehir Belediyesi Atık Yönetimi ve İşletme Şube Müdürlüğü, kent merkezindeki kapalı otobüs duraklarında kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştiriyor. Ekipler, gündüz saatlerinde yapışkanlı broşürleri kazımak ve duvar yazılarını silmek dahildetaylı durak temizliği yapıyor. Temizlik ekipleri, gece saatlerindeyse kent merkezindeki yolve kaldırımları yıkayarak şehrin temiz kalmasına özen gösteriliyor. Atatürk Caddesi ve Işıklar Caddesi'nden başlatılan çalışmalar kapsamında tüm kaldırımlar yıkanarak, temizlendi. 
ÇALIŞMALAR GECE DE SÜRÜYOR
Antalya Büyükşehir Belediyesi Atık Yönetimi ve İşletme Şube Müdürlüğü'nde saha kontrolörü olarak görev yapan Mutlu Çabuk, “Antalya'mızın caddelerini temizlemek için itinalı bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Otobüs duraklarımızın temizliğine başladık. En kısa sürede bölgedeki tüm durakların temizliğini tamamlayacağız. Atatürk Caddesi ve Işıklar Caddesi'nde vatandaşlarımıza rahatsızlık vermemek için insan yoğunluğunun azaldığı gece 24.00 ile 07.00 saatleri arasında yolları ve kaldırımları detaylı şekilde yıkıyoruz" dedi.


 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler