USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Buzdolabından uyuşturucu çıktı

Elazığ’da uyuşturucu madde satışı yapan ve torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda yakalanan 2 şüpheli tutuklandı. Buz dolabına saklanan çok sayıda uyuşturucu madde de ele geçirildi

Buzdolabından uyuşturucu çıktı
13-10-2023 10:27
Google News

Elazığ’da uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda bir adresteki buzdolabından uyuşturucu çıkarken, yakalanan 2 şüpheli tutuklandı.


Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde sokak satıcılarına yönelik çalışmalar sürüyor. Düzenlenen operasyonda şüpheliler A.G. ve K.A. yakalanarak gözaltına alınırken, ikametlerinde arama yapıldı. Yapılan aramada buzdolabında 7 parça halinde toplam 5.95 gram metamfetamin, 2 parça halinde 6.57 gram toz esrar, 32 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen 2 şüpheli, ‘uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler