USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ceyhan Belediyesi'nde çalışanlara özlük hakları iyileştirmesi

Ceyhun ÖZER/CEYHAN,(Adana),(DHA)- CEYHAN Belediye Başkanı Hülya Erdem, belediye çalışanlarının sosyal denge tazminatı ve diğer hakları için sözleşme imzaladı. Tüm Bel-Sen ile imzalanan sözleşme töreninde konuşan Başkan Hülya Er

Ceyhan Belediyesi'nde çalışanlara özlük hakları iyileştirmesi
14-04-2023 10:17
Google News

Ceyhun ÖZER/CEYHAN,(Adana),(DHA)- CEYHAN Belediye Başkanı Hülya Erdem, belediye çalışanlarının sosyal denge tazminatı ve diğer hakları için sözleşme imzaladı.
Tüm Bel-Sen ile imzalanan sözleşme töreninde konuşan Başkan Hülya Erdem, “Emekleriyle Ceyhanımıza değer katan belediye çalışanlarımızın hakkını, hukukunu korumak birincil görevimiz” dedi.
Çalışanların sosyal denge tazminatı ve diğer hakları için Tüm Bel-Sen ile masaya oturan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, başkan yardımcıları, müdürler, amir, şef, zabıta memuru ve diğer memurları kapsayan sözleşme kapsamında yüzde 110 ile yüzde 115 arasında değişen miktarlarda özlük hakkı iyileştirmesi yapıldığını söyledi. Erdem, imzalanan sözleşmenin belediyede çalışan mesai arkadaşlarına hayırlı, uğurlu olmasını diledi.
HER BAYRAM İKRAMİYE
Başkan Hülya Erdem, sosyal hakları içeren sözleşmede ise 1 Mayıs İşçi Bayramı için bin lira, eğitim yardımı için tek çocuklu ailelere bin lira, Ramazan Bayramı için bin lira, Kurban Bayramı için ise 2 bin 750 lira ikramiye verileceğini dile getirdi. Ceyhan’ın her köşesinde hizmet üreten tüm belediye çalışanlarına teşekkür eden Erdem, “Ceyhan Belediyesi demek, emek demek” diye konuştu. (DHA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler