USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

CHP lideri Kılıçdaroğlu sağlıkçılar için Bakan Koca'dan kadro istedi

CHP lideri Kılıçdaroğlu, atama bekleyen sağlık çalışanlar için Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan kadro istedi. Twitter'dan yaptığı paylaşımda ‘Fk2020AtamaSözünüTut’ etiketini kullanan Kılıçdaroğlu, "Atama bekleyen sağlıkçılar, bu süreçte defalarca sözlerin tutul

CHP lideri Kılıçdaroğlu sağlıkçılar için Bakan Koca'dan kadro istedi
20-09-2022 22:12
Google News

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından atama bekleyen sağlık çalışanlarının durumuyla ilgili bir paylaşım yaptı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Twitter hesabını da etiketleyen Kılıçdaroğlu, “Atama bekleyen sağlıkçılar, bu süreçte defalarca sözlerin tutulmadığını, ertelendiğini gördü. Artık sabredilecek, sineye çekilecek hiçbir durum kalmadı. Gündemime aldım” dedi.

Öte yandan, Kılıçdaroğlu mesajında ‘Fk2020AtamaSözünüTut’ etiketine de yer verdi.

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI NE ZAMAN YAPILACAK?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 22 Ağustos'ta kişisel Twitter hesabından bir paylaşım yapmıştı. Sağlık Bakanlığı'nın 85 bin Kadro açacağını duyuran Koca'nın paylaşımı şöyleydi:

"Sağlıkta Beyaz Reform’a destek kuvvet, 85 bin yeni çalışma arkadaşı! Görülmemiş başarılar için görülmemiş büyüklükte bir kadro açılıyor. Gözümüz aydın.

Bakanlığımız, bu yıl 85 bin kadro açıyor. Yeni çalışma arkadaşlarımızın sayısı, bazı ülkelerin nüfusundan fazla! Gözümüz aydın."

Henüz başvuru tarihleri ve şartları hakkında bir açıklama yapılmadı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler