USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

CNN Türk’te bir sürpriz ayrılık daha! Sosyal medyadan veda etti!

Demirören Medya Grubu bünyesinde yayın yapan haber kanalı CNN Türk'te bir ayrılık daha yaşandı.

CNN Türk’te bir sürpriz ayrılık daha! Sosyal medyadan veda etti!
23-07-2022 18:18
Google News

Demirören Medya’daki ayrılıklara bugün bir yenisi daha eklendi. CNN Türk'ün başarılı muhabirlerinden Sema Akbulut kuruma veda ettiğini sosyal medyadan duyurdu.

"İYİ DOSTLAR BİRİKTİRDİM HEPSİ AİLEM OLDU… bir şebnem ferah şarkısı ile veda etme zamanı… 2018 yılında girdiğim CNN Türk kapısından iyi dostlar biriktirerek ayrılıyorum…" diyen Akbulut, sosyal medya hesabından yaptığı veda paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Çok değerli, çok kıymetli insanlarla çalıştım hepsinin yeri ayrı kalacak… Her daim yanımda olan yol gösteren yöneticim @muratyanci çok teşekkür ederim… Benim için sadece bir yönetici değil yol gösterici oldu… haber müdürlerim İdris Arıkan ve @fsadirli destekleri için çok teşekkür ederim… ve @nihatuludag abi dedim her zaman çünkü bir yönetici değil çoğu zaman abilik yaptı… uyarıları her daim kulağımda küpe olacak… kahrımı çeken kameraman montaj ve editör arkadaşlarıma çok teşekkür ederim hepiniz iyi ki varsınız… şimdi kısa bir mola… sonra yine kaldığım yerden yayınlara devam… şimdilik hoşçakalın

İşte o paylaşım;

3 İSİM KURUMA VEDA ETMİŞTİ

Yüksek yargı muhabiri Serhat Dal, şef kameraman Enver Erdem ve muhabir Fevzi Özgür Altın bugün kanala veda ettiğini Medyaradar duyurmuştu.

CNN Türk’te yaprak dökümü! Hangi isimlerle yollar ayrıldı?CNN Türk’te yaprak dökümü! Hangi isimlerle yollar ayrıldı?Polemik & Kulis
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler