USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Cumhur İttifakı Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun Dirmil Mahallesinde Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu

Cumhur İttifakı Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, Dirmil Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi ve bölgedeki sorunları dinledi.

Cumhur İttifakı Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun Dirmil Mahallesinde Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu
02-03-2024 19:39
Google News

Cumhur İttifakı Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, Bodrum’un yıllardır hizmet alamayan mahallelerinden Dirmil’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Yalıkavak'ın yıllardır yol sorunu yaşadığını ve Dirmil Mahallesi'nin temel belediyecilik hizmetlerinden yararlanamadığını belirten Tosun, halkın takdiriyle göreve gelmeleri halinde bir yıl içinde bölgedeki tüm sorunları çözeceklerini söyledi.

Vatandaşlar, belediyenin kendilerine gereken hizmetleri sunmadığını ve yetki alanlarının belirsiz olduğunu dile getirirken Tosun, Büyükşehir ile işbirliği içinde çalışacaklarını ve sorunları hızla çözeceklerini vurguladı. Dereğe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Coşkun da, Tosun'a Atatürk büstü hediye ederek desteklerini gösterdi.

Tosun, projelerini ve hizmet planlarını derneğe anlatarak, Dirmil Mahallesi için pazaryeri ve aile sağlığı merkezi gibi acil ihtiyaçların karşılanacağını sözlerine ekledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler