USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Cumhur İttifakı'nın Hekimhan Belediye Başkan Adayı Memet Tabaroğulları Hedeflerini Açıkladı

Cumhur İttifakı'nın MHP'li Hekimhan Belediye Başkan Adayı Memet Tabaroğulları, Hekimhan'ı modern ve yaşanabilir bir ilçe haline getireceklerini söyledi. Gelişmişlik düzeyinde geriye düşen Hekimhan'ın potansiyelini en iyi şekilde kullanacaklarını belirtti.

Cumhur İttifakı'nın Hekimhan Belediye Başkan Adayı Memet Tabaroğulları Hedeflerini Açıkladı
02-03-2024 12:38
Google News

Cumhur İttifakı'nın Hekimhan Belediye Başkan Adayı Memet Tabaroğulları, yerel seçim çalışmaları kapsamında Hekimhanlı vatandaşlarla buluştu.

Tabaroğulları, Hekimhan'ı modern ve çağdaş bir ilçe haline getirmeyi hedeflediklerini belirterek, birliğin gücüyle yeni projeler hayata geçireceklerini söyledi.

Gelişmişlik açısından geri sıralarda kalan Hekimhan'ın potansiyelini en iyi şekilde kullanacaklarını vurgulayan Tabaroğulları, ilçenin maden yatakları, tarihi ve doğal güzellikleriyle geleceğe hazır hale getirileceğini ifade etti.

Özellikle istihdam ve eğitim alanlarında önemli adımlar atacaklarını belirten Tabaroğulları, planlarının 100 bin nüfuslu bir Hekimhan'ı kurmak üzerine olduğunu dile getirdi.

Tabaroğulları, Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er ile birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek, vatandaşların sorunlarını dinledi ve desteklerini istedi. Güzelyurt, Sarıkız, Kocaözü ve Selimli mahallelerinde de seçmenlerle buluşan Tabaroğulları, projelerini ve vizyonunu anlattı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler