USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan İzol’a plaket.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Gaziantep Seçim işlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Av.Mustafa Edip İzol’a başarılı çalışmalarından dolayı plaket tekdim etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan İzol’a plaket.
05-11-2022 22:47
05-11-2022 23:33
Google News

Başta Gaziray olmak üzere, Şahinbey Yeşilvadi 3 katlı Köprülü kavşak ve Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nde yapımı tamamlanan ve faaliyete geçen 70 fabrikanın toplu açılışı için Gaziantep’e gelen Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstasyon meydanında düzenlenen miting ile Gazianteplilere seslendi.

Mitingin ardından yapılan toplu açılış töreni ile hizmete giren Gaziray projesini inceleyen ve ilk sürüşünü gerçekleştiren Başkan Erdoğan, Kadınlarla Büyük Türkiye yolunda buluşmasının ardından AK Parti Gaziantep İl teşkilatında başarılı çalışmaları ile dikkat çeken AK Parti Gaziantep Seçim işlerinden sorumlu il Başkan Yardımcısı Av. Mustafa Edip İzol’a plaket verdi.

İzol, "Durmak yok yola devam."

İzol yaptığı paylaşımda, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a   şükranlarımı sunuyorum. Türkiye Yüzyılı’nda durmak yok, yola devam"dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler