USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rami Kütüphanesi'ni hizmete açtı

Türkiye’nin en büyük kütüphanesi İstanbul Rami Kışlası hizmete açıldı. Günün 24 saati gençler başta olmak üzere kitapseverlere hizmet verecek kütüphanede yapılan yemek ve içecek ikramlarına öğrenciler ücret ödemeyecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rami Kütüphanesi'ni hizmete açtı
13-01-2023 17:28
Google News

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin en büyük kütüphanesi İstanbul Rami Kışlası’nı hizmete açtı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açılışına katıldığı 36 bin metrekare kapalı alanla hizmet verecek olan kütüphane, Central Park ve Hyde Park’a benzetilen 51 bin metrekarelik bir millet bahçesine de sahip.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Kültür ve Turizm Bakanlığımızın kıymetli mensupları, değerli misafirler sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Rami Kütüphanesi'nin ülkemize, özellikle de gençlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Sözlerimin hemen başında Burhan Çaçan'a Allah'tan rahmet diliyorum. Kendine özgü yorumu ve vakur duruşuyla hem halkımızın gönlünde taht kurmuş bir sanatçımızdı. Birbirinden değerli albümlere imza atan Burhan Çaçan geride doldurulması zor bir boşluk bırakmıştır. Rabbim tüm sevenlerine sabır versin diyorum.