USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tunceli'de Kütüphane Açılışına Katıldı

Cevdet Yılmaz, Tunceli'deki Hüseyin Güntaş Kütüphanesi ve Konferans Salonu'nun açılışına katıldı ve açılış töreninde konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tunceli'de Kütüphane Açılışına Katıldı
16-03-2024 19:49
Google News

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Tunceli programları kapsamında Moğultay Mahallesi'ndeki Hüseyin Güntaş Kütüphanesi ve Konferans Salonu’nun açılış programına katıldı. Çocuklar tarafından kütüphane binası bahçesinde çiçekle karşılanan Yılmaz, halk oyunları gösterisini izledi.

Yılmaz, açılış töreninde yaptığı konuşmada, kentte bulunmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu belirterek, Tunceli'de terörün bıraktığı izlerin artık geride kaldığını vurguladı. Halkı kitaplarla buluşturmanın önemine değinen Yılmaz, kütüphanenin halka hizmet edeceğini ve kitap bağışlarına açık olduğunu söyledi.

Ayrıca, kitap okumanın insanları zenginleştirdiğini ve farklı dünyalar açtığını vurgulayan Yılmaz, gençlere kitap okuma alışkanlığı kazanmaları konusunda tavsiyelerde bulundu. Programın ardından Yılmaz, Vali Bülent Tekbıyıkoğlu ve diğer yetkililerle birlikte kütüphane binasını hizmete açtı. Valilik ziyareti sonrasında Elazığ Valiliğini ziyaret eden Yılmaz, il genelindeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler