USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında çocuk panayırı kuruldu

ADANA,(DHA)- ADANA Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'na bağlı Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Çocuk Panayırı düzenlendi. Seyhan ilçes

Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında çocuk panayırı kuruldu
05-10-2023 13:30
Google News

ADANA,(DHA)- ADANA Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'na bağlı Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Çocuk Panayırı düzenlendi.
Seyhan ilçesindeki Kara Yusuflu Mahallesi'nde Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Çocuk Panayırı kuruldu. Panayır, köy meydanında çocukların katılımıyla büyük bir coşkuyla gerçekleşti. 3 ile 15 yaş arasında 200 çocuğun bir araya gelmesi ile çeşitli etkinlikler düzenlendi. Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'na Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü personeli, çocukların doyasıya eğlenmesi, güzel ve keyifli bir gün geçirmesini sağladı. Etkinliğe katılan çocuklara çeşitli hediyeler verildi.
Drama, müzik ve çeşitli çocuk aktivelerinin yapıldığı panayır Cumhuriyetin Yüzüncü Yılı'na özel renkli görüntülere sahne oldu. (DHA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler