USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan'dan Kadınlar Günü Mesajı

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Kadınların ekonomide ve toplumsal hayatta gösterdikleri başarıları vurguladı.

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan'dan Kadınlar Günü Mesajı
07-03-2024 18:14
Google News

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Erdoğan, Türk kadınlarının ve özellikle de Denizlili kadınların, ekonomide ve toplumsal hayatta sergiledikleri çalışkanlığının, azmin ve girişimciliğinin altını çizerek, onların bu özelliklerinin Türkiye’nin kalkınmasında kritik bir rol oynadığını belirtti.

Erdoğan, Denizli'nin kadınları gerek iş dünyasında gerekse toplumsal hayatta gösterdikleri mücadeleci ruh ve çalışkanlıklarıyla birer ilham kaynağı olduklarını ifade etti.

Kadınların iş dünyasındaki varlıklarının sadece ekonomik değer oluşturmakla kalmayıp toplumu zenginleştirdiğini belirten Erdoğan, Denizlili kadınların girişimci ruhları ve başarılarıyla hem yerel hem de ulusal ekonomiye katkı sağladıklarını söyledi.

Denizli Ticaret Odası olarak, kadın girişimcileri desteklediklerini ve desteklemeye devam edeceklerini vurgulayan Erdoğan, kadınların iş dünyasındaki sayısının artması ve etkin roller üstlenmeleri için projeler geliştirerek kadınların güçlenmelerine katkı sağlamayı hedeflediklerini belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler