USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Depremin etkilediği Buğdaycık Göleti, balıkların yaşam alanı için uygun bulundu

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE İl Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekiplerince, depremlerin etkilediği Buğdaycık Gölet'inde incelemelerde bulundu. Su Ürünleri mühendisleri tarafından yapılan çalışma sonrasında, su yükse

Depremin etkilediği Buğdaycık Göleti, balıkların yaşam alanı için uygun bulundu
06-07-2023 15:52
Google News

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE İl Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekiplerince, depremlerin etkilediği Buğdaycık Gölet'inde incelemelerde bulundu. Su Ürünleri mühendisleri tarafından yapılan çalışma sonrasında, su yüksekliği ve su buharlarının gölette bulunan balıkların yaşam alanı için uygun olduğu tespit edildi.
Kahramanmaraş Merkezli 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerde zarar gören Osmaniye’nin Bahçe İlçesi Arıklıkaş köyünde bulunan Buğdaycık Gölet'inde İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Su Ürünleri mühendisi tarafından incelemelerde bulunuldu. Yapılan incelemede göletin su seviyesinin ve suyun oksijen düzeyinin gölette bulunan balıkların yaşam alanı için uygun olduğu tespit edildi.
Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekiplerince, depremler sonrasında göletlerde incelemelerin sürdüğü ve balıkların yaşam alanlarının korunması için gerekli önlemlerin alındığı belirtildi. (DHA)


 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler