USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Kültür

Dünyaca ünlü operacılar Sinem ve Didem Balık Cumhuriyet için söyledi

Dünyaca ünlü operacılar sinem ve didem balık cumhuriyet için söyledi

Dünyaca ünlü operacılar Sinem ve Didem Balık Cumhuriyet için söyledi
28-10-2024 11:40
Google News

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin 101. yıl dönümü kutlamaları kapsamında birbirinden coşkulu etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Operanın ikizleri olarak anılan dünyaca ünlü opera sanatçıları soprano Sinem Balık ve mezzosoprano Didem Balık, Türk müziğinin birbirinden güzel ezgilerini Balıkesirliler için söyledi. Akçay Meydanında ise Yusuf Dede konserinde vatandaşlar bayram coşkusunu hep birlikte yaşadı.


Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, Cumhuriyetin 101. yıl dönümünü hazırladığı 4 günlük program çerçevesinde kutlamaya devam ediyor. Cumhuriyet Konserleri kapsamında Altıeylül Hasan Can Kültür Merkezi’nde dünyaca ünlü opera sanatçıları Didem ve Sinem Balık, Akçay Meydanında ise aynı gün Yusuf Dede binlerce kişi Cumhuriyet coşkusunu doyasıya yaşadı.


Türk müziğinin eşsiz şarkılarını söylediler


Operanın ikizleri olarak anılan dünyaca ünlü opera sanatçıları soprano Sinem Balık ve mezzosoprano Didem Balık, Türk müziğinin birbirinden güzel ezgilerini Balıkesirliler için söyledi. İlk Türk tangosu olan Mazi Kalbimde Yaradır, Yıldızların Altında, Hatırla Sevgili gibi şarkılarıyla dinleyicilere unutulmaz bir akşam yaşattı.


Akçay meydanda Cumhuriyet coşkusu


Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Balıkesir’in ilçelerinde de büyük bir coşkuyla sürüyor. Akçay Meydanında gerçekleştirilen Yusuf Dede konserine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Dede’nin birbirinden güzel şarkılarına eşlik eden Akçaylılar Cumhuriyet’in 101. yaşını böyle coşkulu bir etkinlikle kutladıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler