USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Düzce’ye 300 milyonluk enerji yatırımı

Düzce’de yetersiz trafoların değişmesi, elektrik hatlarının yenilenmesi için 300 milyon liralık enerji yatırımı yapılacak.

Düzce’ye 300 milyonluk enerji yatırımı
30-05-2024 11:32
Google News

DÜZCE(İHA) – Düzce’de yetersiz trafoların değişmesi, elektrik hatlarının yenilenmesi için 300 milyon liralık enerji yatırımı yapılacak.


AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, mecliste Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ile bir araya geldi. Öztürk “Bakanımızla, Düzce’mizin devam eden ve planlanan yatırımlarını değerlendirdiğimiz verimli bir görüşme gerçekleştirerek şehrimizin ihtiyaçlarıyla ilgili taleplerde bulunduk. Taleplerimize verdiği destekleri, Düzce’mize yönelik gösterdiği ilgi ve alakası için teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.


AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu’da “Düzce’mizin ihtiyaç ve taleplerine cevap verebilmek adına, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız, Milletvekilimiz Ayşe Keşir ve Milletvekilimiz Ercan Öztürk’ün girişimleri sayesinde yetersiz trafoların değiştirilmesi ve hatların yenilenmesi için SEDAŞ’a 300 milyon TL bütçe ayrılmıştır. Düzce’mize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler