USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Eğirdir'de Kick Boks Şampiyonası

 

Eğirdir'de Kick Boks Şampiyonası
04-09-2023 11:36
Google News

 

Kemal ERBEN/EĞİRDİR, (DHA) - ISPARTA'nın Eğirdir ilçesinde bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Zafer Şampiyonası Kick Boks Türkiye- Dünya Karması Müsabakaları heyecanla izlendi. 
Eğirdir Kaymakamlığı ve Eğirdir Belediye'nin organize ettiği Zafer Şampiyonası Kick Boks Türkiye- Dünya Karması Müsabakaları gala gecesi Kale Meydanı'nda yapıldı. Yabancı ve Türk sporculardan oluşan maçlar heyecanla izlendi. Maçlar sonunda şampiyon olan kick boksçulara kupa ve kemerleri protokol tarafından takdim edildi. 
Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, "Eğirdir ilçemiz sporun ve sporcunun dostu. Birçok spor dalına ev sahipliği yapan Eğirdir bugün de görüyorsunuz izleyicisiyle burada. Organizasyonun tertiplenmesinde büyük emekleri olan Eğirdir Belediye'mize ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.
Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, "Büyük Taarruz'da Eğirdir'in ayrı bir önemi ve anlamı var. Zafere ulaşılmada en güvenli bölge olarak cephane ve mühimmat ile her türlü iaşe malzemelerinin sevki Eğirdir'imizden yapılmış" diye konuştu. (DHA)


 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler