USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Ekmek zammı gündemimizde yok!

1 Eylül tarihi itibariyle elektrik ve doğalgaz kullanım bedellerine yapılan zam, pide ve francala ekmek üretimi yapan esnafı olumsuz etkiledi. Esnaf, son zamların ardından maliyetlerin artışından yakınırken, ekmek fiyatlarına yeni bir zam yapılmasıyla ilgili iddialar gündeme gelmişti. İddialara yanıt veren Gaziantep Pideciler Odası Başkanı Abdullah Sarı, ekmek zammının gündemde olmadığını söyledi.

Ekmek zammı gündemimizde yok!
06-10-2022 09:47
06-10-2022 09:50
GAZİANTEP
Google News

Türkiye’de her geçen gün artan ekonomik kriz, esnafı da vatandaşı da olumsuz etkiliyor. 1 Eylül tarihi itibariyle elektrik ve doğalgaz kullanım ücretlerine gelen zamGaziantep’te iş yapan fırıncı esnafını olumsuz etkiledi. Yeni zamla birlikte maliyetleri artan esnaf, durumdan şikayetçi olurken, ekmek fiyatlarına yeni bir zam geleceği yönünde iddialar ortaya atıldı.

MALİYET ARTIŞI ESNAFI OLUMSUZ ETKİLEDİ

Söz konusu iddiaları Gaziantep Pideciler Odası Başkanı Abdullah Sarı’ya sorduk. PUSULA’ya konuşan Sarı, ekmek zammının gündemde olmadığını kaydetti. Sarı, ‘’Esnafın maliyetleri ile ilgili durumda bir değişiklik olmadığı sürece bu fiyatlarla ekmek satışları devam edecek. İlerleyen günlerde neler olacağını hep birlikte göreceğiz. Son gelen elektrik ve doğalgaz zammı da esnafımızı olumsuz etkiledi. Önümüzde bir kış sezonu var, bu dönemde iş potansiyelimiz düşüyor. Şu an zam gündemimizde yok. Zam almak gibi zaruri bir durumumuz olursa gereken yerlere başvurularda bulunacağız’’ diye konuştu.

Sarı’nın açıklamaları ile ekmekte merak edilen zam sorusu da yanıt bulmuş oldu…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler