USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Emniyet Müdürlüğü’nden şehit polis aileleri ve gazilere iftar

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE İl Emniyet Müdürlüğü tarafından şehit polis aileleri ve gaziler onuruna iftar programı düzenlendi. Korkut Ata Üniversitesi'nde ki iftar programına Vali Erdinç Yılmaz, Garnizon Komutanı Top?

Emniyet Müdürlüğü’nden şehit polis aileleri ve gazilere iftar
11-04-2023 09:37
Google News

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE İl Emniyet Müdürlüğü tarafından şehit polis aileleri ve gaziler onuruna iftar programı düzenlendi. Korkut Ata Üniversitesi'nde ki iftar programına Vali Erdinç Yılmaz, Garnizon Komutanı Topçu Albay Hakan Kocabaş, Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Baro Başkanı Mehmet Karakoç, Vali Yardımcıları Adem Yılmaz ve Hakan Yavuz Erdoğan, İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Albay İlkay Gül, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş,  kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, Osmaniye Şehit Polis Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Mahmut Kaplan katıldı.
İftar programı Kur'an-ı Kerim okunması ile başladı. Okunan ezanla birlikte oruçlar açıldı. İftar yemeğinin ardından şehitler için dua edildi. (DHA)


 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler