USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Eskil’deki okullarda ayak tenisi müsabakaları başladı

Aksaray’ın eskil ilçesinde gençleri spora teşvik etmek ve gençleri sporla tanıştırmak amacıyla yeni bir spor çalışmasına imza atılarak okullarda ayak tenisi müsabakaları başlatıldı.

Eskil’deki okullarda ayak tenisi müsabakaları başladı
23-10-2024 15:14
Google News

Aksaray’ın Eskil ilçesinde gençleri spora teşvik etmek ve gençleri sporla tanıştırmak amacıyla yeni bir spor çalışmasına imza atılarak okullarda ayak tenisi müsabakaları başlatıldı.


Okullarda sporu yaygınlaştırarak öğrencileri spora teşvik etmek amacıyla çeşitli çalışmalar yapılırken, Eskil Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mihman Altıntop ilçedeki okullarda ayak tenisi müsabakalarını resmi olarak başlattı. Öğrencilerinde eğlenerek yoğun ilgi gösterdiği ayak tenisi müsabakaları şimdiden ilgi odağı olurken, Eskil Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mihman Altıntop “Her okul kendi ayak tenisi takımını oluşturarak ilçe düzeyinde düzenlenecek turnuvalar için hazırlıklara başladık. Turnuvada başarılı olan takımlar ilçeyi il genelindeki müsabakalarda temsil etme fırsatı yakalayacak. Bu çalışmalar öğrencilerin fiziksel gelişimlerine katkı sağlayarak sporun yaygınlaştırılmasında önemli bir adım olacak. İlçe genelinde ayak tenisi sporuna olan ilginin hızla artmasını bekliyoruz. Turnuvaya dair detaylar da önümüzdeki günlerde açıklanacak. İlçemizde başlatılan bu yeni spor dalının gençlerin sosyal ve fiziksel gelişimlerine katkıda bulunmasının yanı sıra, ilçede spor kültürünün yaygınlaşmasına önemli bir katkı sağlamasını hedefliyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler