USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Evden 20 ton çöp çıktı

ADANA,(DHA)- ÇUKUROVA Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Toros Mahallesi'ndeki bir apartman dairesinden yaklaşık 20 ton çöp çıkardı. Komşuların kokudan şikayeti üzerine eve giren ekipler gördükleri karşısında şaşk

Evden 20 ton çöp çıktı
10-09-2023 12:53
Google News

ADANA,(DHA)- ÇUKUROVA Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Toros Mahallesi'ndeki bir apartman dairesinden yaklaşık 20 ton çöp çıkardı. Komşuların kokudan şikayeti üzerine eve giren ekipler gördükleri karşısında şaşkına dönerken, temizlik sırasında çöp ev sahibi K.D.'nin (25) “Durun yapmayın, benim yıllardır emeğim bunlar” demesi dikkat çekti.
Toros Mahallesi'nde bir apartmanda kötü koku ve böcek istilasından mustarip vatandaşlar Çukurova Belediyesi’ne başvuruda bulunarak sorunun çözümü yolunda harekete geçilmesini istediler. Bunun üzerine Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri belirtilen adrese giderek savcılık izni ile içeri girdi. Çöplerden dolayı dairenin kapısının bile zor açıldığı görülürken, içeriye giren temizlik personeli şaşkınlığını gizleyemedi. Hemen ilaçlama yapılarak çöpler poşetlerle kamyona yüklenmeye başladı.
Bütün bu çalışmalar sırasında apartman sakinleri derin bir nefes alırken, çöp evin sahibi K.D. ise “Yapmayın bunlar yılların emeği” diyerek dairenin temizlenmesine tepki gösterdi. Daire çöplerden arındırıldıktan sonra tekrar ilaçlama yapıldı. Evden 20 ton çöp çıkarılırken, 2 kamyona yüklenerek bertaraf tesisine götürüldü. (DHA)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler