USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Fatih Erbakan masasındaki anketi Haber7'ye açıkladı! Seçmenlere çok önemli uyarı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için geri sayım devam ederken masasında bulunan son anket sonuçlarını Haber7.com'a açıkladı. Erbakan, seçmenlerine ise ortak liste konusunda bir uyarıda bulundu.

Fatih Erbakan masasındaki anketi Haber7'ye açıkladı! Seçmenlere çok önemli uyarı
20-04-2023 20:18
Google News

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı ve İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Fatih Erbakan, 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimler öncesinde Haber7 Yayın Koordinatörü İbrahim Günay'a yapılan son anketler, Cumhur İttifakı ile seçime girme kararı ve ortak listeler konusunda samimi açıklamalarda bulundu.

"YENİDEN REFAH SEÇİMLERİN SÜRPRİZ PARTİSİ OLACAK"

Yeniden Refah Partisi olarak kısa sürede büyük mesafe aldık. Milli Görüş davasının bereketi, teşkilatlarımızın gayreti, fedakarlığı ve ittifak kararımızdan sonra bu trendin daha da yukarıya doğru gittiğini görüyoruz. 

Hem yapılan anketler hem de sahadan almış olduğumuz geri bildirimler bunu açıkça gösteriyor.  Partimize olan teveccüh ve ilgili gerçekten de son derece arttı. İnşallah bu ittifakın vesilesiyle de daha da yukarıya tırmanan bir oy trende olacak. 

Hep söylediğimiz gibi Yeniden Refah Partisi İnşallah bu seçimlerin sürpriz Partisi olacak ve beklenenin çok üzerinde bir başarı gösterecek.  İnşallah 14 Mayıs'ta bunu hep birlikte göreceğiz.