USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Galatasaray Adana Demirspor maçı canlı izle | beIN Sports HD1 Süper Lig yayın

Haber 7 - Süper Lig'de 37'nci haftanın kapanış karşılaşması Galatasaray ile Adana Demirspor arasında oynanıyor. Bu karşılaşma, ülkemizde beIN Sports HD1 kanalında canlı ve şifreli olarak izlenebiliyor. Öte yandan, binlerce taraftar bu karşılaşmanın ne zaman ve saat kaçta ba?

Galatasaray Adana Demirspor maçı canlı izle | beIN Sports HD1 Süper Lig yayın
16-05-2022 19:16
Google News

Süper Lig'de bu sezon beklentilerin bir hayli altında kalan Galatasaray, evinde son dönemin formsuz takımlarından Adana Demirspor'u ağırlıyor. Bu müsabaka, ülkemizde beIN Sports HD1 kanalında canlı ve şifreli olarak izlenebiliyor. Ayrıca, iki takımın binlerce taraftarı; bu karşılaşmanın ne zaman ve saat kaçta başladığını da araştırıyor. İşte, haftanın en dikkat çeken karşılaşmaları arasında yer alan Galatasaray Adana Demirspor maçını izleme yöntemleri...

Galatasaray Adana Demirspor Maçı Nasıl Canlı İzlenir?

Süper Lig'de haftanın kritik karşılaşmaları arasında gösterilen Galatasaray Adana Demirspor maçı, ülkemizde beIN Sports HD1 kanalında canlı ve şifreli olarak izlenebiliyor. Ayriyeten, beIN Connect uygulamasında da maç yayını yapılıyor. Bu iki adres dışında, Galatasaray Adana Demirspor müsabakasına dair son gelişmeleri ve karşılaşmanın canlı anlatımını TÜMSPOR sayfasından takip edebilirsiniz.

Mario Balotelli, Adana Demirspor

Maç Ne Zaman?

Galatasaray ile Adana Demirspor arasındaki Süper Lig 37. Hafta karşılaşması, 16 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00'de başlıyor. Galatasaray Yönetimi, bu maç için 52 bin 223 bilet satışa sunarken 45 binin üzerinde satış gerçekleşti. Karşılaşmanın oynandığı saatlerde İstanbul'daki hava durumunun 22 derece olması ve yağışsız geçmesi bekleniyor. 

Hakemler

Sarper Barış Saka

Ali Tuna

Murat Ergin Gözütok

Mehmet Türkmen

TFF'nin Riva'daki tesislerinde görevlendirilen VAR ve AVAR hakemleri maç günü duyurulmaktadır.