USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Galatasaray'la anılan Pulisic'e Real Madrid talip oldu!

Tüm Spor - Transferde adı Galatasaray ile anılan ve Chelsea'de forma giyen Christian Pulisic'in transferi için dünya devi Real Madrid araya girdi.

Galatasaray'la anılan Pulisic'e Real Madrid talip oldu!
26-02-2023 14:23
Google News

Süper Lig'de lider durumda bulunan Galatasaray, sezon başı ve devre arasında yaptığı transferlerle adından söz ettirdi. Son olarak Roma'nın yıldızı Zaniolo'yu renklerine katan Aslan, Chelsea'de forma giyen Pulisic'i de kiralık olarak renklerine bağlamak için nabız yoklamıştı. 

Real Madrid araya girdi

Premier Lig'de karanlık günlerden geçen Chelsea'de teknik direktör Graham Potter tarafından gözden çıkarılan Cristian Pulisic, için dünya devi Real Madrid araya girdi.

İspanyol basınında yer alan habere göre; Chelsea'de kadroda düşünülmeyen Pulisic için Galatasaray devredeydi. Sezon sonunda Asensio ve Hazard ile yolları ayırmayı planlayan Real Madrid'in ABD'li yıldızı gündemine aldığı belirtildi.

Pulisic'in ayrıca Atletico Madrid'in gündeminde de olduğu yazılırken bu ayrılışın Chelsea'nin elini rahatlatacağı vurgulandı.



Piyasa Değeri 38 Milyon Euro

24 yaşındaki ABD'li oyuncu bu sezon Chelsea'de 21 maçta sahaya çıktı. Bu müsabakalarda takımına 1 gol 2 asistlik katkı sağlayan Pulisic, sonrasında yaşadığı sakatlık problemi nedeniyle formasından uzak kaldı. Yıldız futbolcunun İngiliz ekibi ile 30 Haziran 2024'e kadar mukavelesi bulunuyor. Pulisic'in transfermarkt verilerinde güncel piyasa değeri 38 Milyon Euro olarak gösteriliyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler