USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Çocuk Trafik Eğitim Parkı ile Geleceğin Sürücülerine Trafik Bilinci Aşılıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, çocukların trafik kurallarını ve güvenli ulaşım bilincini küçük yaşlardan itibaren öğrenmelerini sağlamak amacıyla Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nı hizmete açtı. Bu özel eğitim alanında çocuklar, teorik ve pratik olarak trafik kuralları hakkında bilgi sahibi olurken, aynı zamanda eğlenerek öğrenme imkânı buluyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Çocuk Trafik Eğitim Parkı ile Geleceğin Sürücülerine Trafik Bilinci Aşılıyor
25-10-2024 21:29
25-10-2024 21:32
GAZİANTEP
Google News

Proje kapsamında, trafik kuralları konusunda uzman eğitmenler tarafından verilen derslerle, çocuklara trafik ışıkları, yaya geçitleri, hız sınırları gibi temel trafik unsurları tanıtılıyor. Uygulamalı eğitimlerin yapıldığı park alanında minik sürücüler, özel olarak hazırlanan parkurda yaya ve araç trafiğine dair bilgiler öğrenip, günlük hayatta karşılaşabilecekleri trafik durumlarına dair deneyim kazanıyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, projenin amacının gelecek nesillere erken yaşta trafik bilinci kazandırmak olduğunu vurgulayarak, “Çocuklarımızın güvenli bir geleceğe sahip olması için onlara bu tür farkındalık projeleri ile trafik bilincini aşılıyoruz. Çocuk Trafik Eğitim Parkı, bu vizyonun bir parçası olarak hayata geçirilmiş bir projedir” ifadelerini kullandı.

Çocuk Trafik Eğitim Parkı, öğrenci gruplarını ve aileleri ağırlamaya devam ederek, Gaziantep’teki çocukların güvenli bir trafik bilinciyle yetişmesine katkı sağlamayı sürdürüyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler