USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Gaziantep FK'nın yeni alt yapı sorumlusu belli oldu

Gaziantep Futbol Kulübü yönetimi önceki akşam yaptığı toplantıda alt yapı sorumluluğuna Kürşat Daloğlu'nu getirdi. 

Gaziantep FK'nın yeni alt yapı sorumlusu belli oldu
09-10-2024 11:17
09-10-2024 11:20
GAZİANTEP
Google News
Gaziantep Futbol Kulübü'nde yıllardır alt yapıda yaşanan kriz bir türlü bitmedi. Tekspor'un elde edindiği bilgiler neticesinde geçen yıl Alt yapı koordinatörlüğüne getirilen Ömer Akyılmaz'ın görevinden istifa etmesinden sonra kulübün içerisinde yaşanan kriz gündeme gelmişti. Yönetim önce mevcut hocalarla devam kararı aldı, dün ise Kürşat Daloğlu ile masaya oturdu. 
DALOĞLU YÖNETİME KATILDI
Gaziantep Futbol Kulübü'nde alt yapı koordinatörlüğüne getirilen Kürşat Daloğlu'nun yarın resmi olarak görevine başlayacağı öğrenildi. Önceki akşam yönetim kurulu toplantısına katılan Daloğlu, şartlarını yönetime iletirken yönetim ise sezon sonunda yeniden yapılanma sözü vererek anlaşma sağlandı. 
ALT YAPIDA DEĞİŞİM İSTEDİ
Gaziantep Futbol Kulübü alt yapı sorumluluğu görevine getirilen ve yarın resmi olarak göreve başlayacak olan Kürşat Daloğlu'nun alt yapı takımlarının sayısının azaltılmasını, 2-3 takımla lige devam edilmesini istedi. Daloğlu'nun ayrıca alt yapıda görev yapan bazı teknik adamlarla çalışamayacağını ilettiği öğrenilirken yönetimin ise, "Şu anda tazminat ödeyemeyiz. Sezon sonunda sözleşme bitiyor. Sezon sonunda yeniden değerlendiririz" dedikleri öğrenildi. 
PERŞEMBE GÜNÜ İŞBAŞI YAPACAK
Gaziantep FK'nın yeni alt yapı sorumlusu Kürşat Daloğlu'nun Perşembe günü alt yapı hocalarıyla toplantı yaparak çalışmalara başlayacağı öğrenildi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler