USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Gaziantep FK ve Konyaspor Yöneticilerinden Dostluk Yemeği

Süper Lig’de Pazar günü karşı karşıya gelecek olan Gaziantep FK ve Konyaspor’un yönetimleri, maç öncesinde dostane bir atmosferde bir araya geldi.

Gaziantep FK ve Konyaspor Yöneticilerinden Dostluk Yemeği
27-10-2024 23:45
27-10-2024 23:47
GAZİANTEP
Google News

Gaziantep’te misafir edilen Konyaspor yönetimi için düzenlenen akşam yemeğinde, iki kulüp arasında futbol dostluğunun ön plana çıktığı samimi anlar yaşandı.

Gaziantep’e gelen Konyaspor kafilesini ağırlamak için özel bir program hazırlayan Gaziantep FK yönetimi, Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz ve beraberindeki yöneticileri şehrin önde gelen restoranlarından birinde misafir etti. Gaziantep FK Başkan Yardımcısı İskender Kaplan, yönetim kurulu üyeleri İbrahim Dicle ve Bülent İlgeç, Konyasporlu yöneticilere sıcak bir karşılama yaparak misafirperverlik örneği sergiledi.

Yemekte Türk futbolunun geleceği ve kulüplerin güncel durumu üzerine sohbetler edilirken, her iki kulübün yöneticileri arasında dostluk rüzgarları esti. Yemek boyunca spor camiasındaki dayanışmanın önemi vurgulanırken, iki takımın da fair-play çerçevesinde centilmence bir karşılaşma sergileme dilekleri dile getirildi.

Yemeğin ardından Gaziantep FK yöneticileri, Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz’a 2024-2025 sezonunda başarılar dilediklerini belirten özel bir hediye takdim etti. Üzerinde “Gaziantep FK, Konyaspor’a 2024-2025 sezonunda başarılar diler” yazılı fotoğraf hediye edilen Korkmaz, bu anlamlı jestten dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirtti ve aynı dileklerini Gaziantep FK adına Başkan Yardımcıları İskender Kaplan ve İbrahim Dicle’ye iletti.

Gaziantep FK ve Konyaspor arasındaki bu dostane buluşma, her iki kulübün de saha dışındaki olumlu iletişimi pekiştirme çabasını yansıtarak, Türk futbolunda örnek bir davranış olarak hafızalara kazındı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler