USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep İş Dünyasının Sevilen İsmi Bilal Çeker’in Mutlu Günü

Gaziantep iş dünyasının tanınmış simalarından Bilal Çeker, geçtiğimiz günlerde büyük bir mutluluk yaşadı.

Gaziantep İş Dünyasının Sevilen İsmi Bilal Çeker’in Mutlu Günü
28-10-2024 00:00
28-10-2024 00:02
GAZİANTEP
Google News

 Çeker’in kızı Feyza ile Aydıngüler ailesinin yakışıklı oğlu Safa, görkemli bir düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi. Gaziantep’in önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleştirilen bu özel düğünde, her iki ailenin mutluluğu adeta gözlerinden okunuyordu.

Feyza ve Safa’nın nikahını Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz kıyarken, çiftin şahitliklerini Gaziantep Valisi Kemal Çeber, TBMM İdare Amiri ve Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Yusuf Kaya, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Karataş, Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan, eski Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Nizip Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Sarı ve sanayi dünyasından iş insanları üstlendi.

Düğün törenine Bilal Çeker ve Aydıngüler ailesinin yakınları dışında, Gaziantep’in iş ve siyaset dünyasından önemli isimler, sağlık sektöründen tanınmış simalar, spor camiasının bilinen yüzleri katıldı. Bu özel gecede, hem Çeker hem de Aydıngüler ailelerinin misafirleriyle yakından ilgilenmesi ve bu mutlu anları paylaşması dikkat çekti. Feyza ve Safa çiftine ömür boyu mutluluklar dileyen konuklar, keyifli bir akşam geçirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler