USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Gaziantep'te gizemli cinayet

Gaziantep'te evinde ölü bulunan Cengiz Karademir'in kızı Naime Karademir Müge Anlı ile Tatlı Sert programının canlı yayınında babasının cinayete kurban gittiğini açıkladı.

Gaziantep'te gizemli cinayet
25-09-2024 17:04
25-09-2024 17:08
GAZİANTEP
Google News

 Annesinin sevgilisi tarafından babasının boğularak öldürüldüğü itiraf eden Naime Karademir canlı yayında gözaltına alındı.

5 yıl önce Şehitkamil'deki evinde ölü bulunan Cengiz Karademir'in ölümü kalp krizi sanılırken Karademir'in 4 çocuğu, olaydan 5 yıl sonra babalarının ölümünün ardındaki sır perdesinin aralanması için Müge Anlı'dan yardım istedi. Karademir kardeşler, babalarının, annelerinin sevgilisi Şehmuz Aslantaş tarafından öldürüldüğünü, bunu da yayına katılmayan kardeşleri Naime'nin itiraf ettiğini iddia etti.

 Bunun üzerine yayına katılan Naime de cinayeti itiraf ederek, "Bana verdikleri uyku ilacını babama içirdim, tam uyumamıştı. Şehmuz yastıkla boğmaya çalıştı, bana da çırpınmaması için ayaklarına bastırmamı söyledi. Ben ağlamaya başlayınca korkup bıraktı. Bu sırada annem ise anneannemlerdeydi.

Şehmuz ağladığım için bana çok kızdı. 2-3 gün sonra aynı haptan bir tane daha verdi. Bu kez çayına koydum. Teravihe gitmek için evden çıkarken Şehmuz geldi. O girdi, ben çıktım. Daha sonra Şehmuz anlattı, ben kapıyı sert çarparken babam uyanmış. Bir süre boğuşmuşlar. Şehmuz'da eldiven ve şapka vardı.

Babam balkona çıkıp yardım istemiş ama Şehmuz geri çekmiş. Boğuşma sırasında babam bayılınca da üçlü prizin kablosuyla boğduğunu söyledi" diye konuştu  Yayındaki itiraf üzerine Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı cinayet soruşturması başlattı. Emine Uçar  ve sevgilisi Şehmuz Aslantaş gözaltına alındı.

Olayla ilgili 2 saat boyunca ifade savcıya ifade veren ikili yurtdışı çıkış yasağı ve adli kontrolle serbest bırakıldı. Bu arada   Naime Karademir ve kardeşleri de yayında ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı.


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler