USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Gaziantepli avukatın şok intiharı!…

Gaziantep’te ardı arkası kesilmeyen intihar haberlerine bir yenisi daha eklendi. Kız kardeşiyle tartışan Avkutat şakakına dayadığı tabancayla intihar etti.

Gaziantepli avukatın şok intiharı!…
18-07-2022 09:11
18-07-2022 09:12
Google News

Arabasının içinde oturduğu sırada tabancayla kafasına sıkarak intihar eden Avukat Orhan T., ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, merkez Şehitkamil ilçesine bağlı Osmangazi Mahallesi’nde boş bir arazide akşam saatlerinde yaşandı. İddiaya göre arabasıyla boş bir araziye gelen Avukat Orhan T. yanındaki kız kardeşiyle  tartışmaya başladı. Sözlü tartışma sırasında tabancasıyla kafasına sıkan Orhan T., kanlar içinde kaldı. Orhan T.'nin intiharıyla büyük şok yaşayan kız kardeşi ve yakınları durumu 112 acil çağrı merkezine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen 112 acil sağlık ekibi ağır yaralanan Orhan T.'ye yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla GAÜN Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.

Hastanede yoğun bakımda tedavi altına alınan Orhan T.'nin hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenilirken polis ekipleri intiharla ilgili inceleme başlattı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler