USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Geleceğin sağlıkçıları mezun oldu

Başkent üniversitesi adana dr. Turgut noyan uygulama ve araştırma merkezi adana sağlık hizmetleri meslek yüksekokulu'nun 2023-2024 akademik yılı mezuniyet töreni, coşku ve gurur dolu anlarla kutlandı. Mezuniyet töreni, üniversite yönetimi, öğretim görevlileri, öğrenciler ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Geleceğin sağlıkçıları mezun oldu
15-06-2024 11:19
Google News

Başkent Üniversitesi Adana Dr. Turgut Noyan Uygulama ve Araştırma Merkezi Adana Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nun 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, coşku ve gurur dolu anlarla kutlandı. Mezuniyet töreni, üniversite yönetimi, öğretim görevlileri, öğrenciler ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan mezuniyet töreninin, açılış konuşmasını yapan, Başkent Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Füsun Eyidoğan, "Ankara, Konya ve Adana’daki kampüslerimizde 12 fakülte 7 meslek yüksekokulu, 8 enstitü ve 1 devlet konservatuarı ile eğitim öğretim faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Farklı illerde de uygulama ve araştırma merkezleri, sağlık kuruluşları mevcut. Sağlık alanında kurulan ilk vakıf üniversitesi olarak kurucumuzun vizyonuyla ülkemizde ve dünyada birçok ilke imza attık. Bugün aldıkları eğitim sayesinde yeni bilgi ve becerilerle mezuniyeti hak eden 157 öğrencimizin mezuniyet törenini gururla gerçekleştiriyor, tüm mezunlarımıza hayatlarında başarılar diliyorum" dedi.


Başhekim Prof. Dr. Ferhat Kılınç konuşmasında öğrencilere seslenerek, "Arkadaşlar, çok çalıştınız, çok mücadele ettiniz ve başardınız. Bugün sizin gününüz, lütfen keyfini çıkarın. Hayatınızda unutamayacağınız günlerden biri olacak bugün. Kıymetli veliler, Türkiye’de başarılı bir öğrencinin yetiştirilmesinde ne kadar fedakârlık yaptığınızı çok iyi biliyorum. Bu başarıda sizlerin de rolü çok büyük. Lütfen siz de bugünün keyfini sonuna kadar çıkarın ve çocuklarınızla her anın tadını yaşayın. Arkadaşlar, yarından itibaren yepyeni bir hayata başlayacaksınız. Yeni zorluklar ve mücadeleler demek bu. Sizden tek bir ricam var; mücadelelerden kaçmayın, zorluklarla mücadele etmekten asla pes etmeyin ve vazgeçmeyin. Siz Başkentlisiniz ve zorlukları aşacak şekilde yetiştirildiniz. Hayatınızda önünüze çıkacak fırsatlar olacak ve başarılarınızda bu fırsatları nasıl değerlendirdiğinizin önemi büyük. Size sağlıklı, başarılar ve mutluluklarla dolu bir hayat diliyorum" ifadelerini kullandı.


Adana Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Esin Özşahin ise konuşmasında, "Sevgili gençler, sizleri hayat tercihiniz, duruşunuz ve eğitim-öğretim hayatınızdaki başarılarınız için kutluyorum. Başkentli olmak, Başkent Üniversitesi diplomasına sahip olmak ve özellikle Adana Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu mezunu olmak sizler için çok büyük bir ayrıcalıktır. Bugün uzun ve emek dolu bir yolculuğun sonunda mezun olmanın gururunu yaşıyorsunuz. Bu süreçte yoğun bir çalışma ve azim gösterdiniz, zorlukların üstesinden gelerek hedefinize ulaştınız. Şimdi yeni bir döneme adım atıyorsunuz. Bu yeni dönemde Başkent Üniversitesi mezunu olarak bizleri ve ailenizi her zaman gururlandıracağınıza eminim. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Başkent Üniversitesi Adana Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, 2008-2009 eğitim-öğretim yılında eğitim hayatına başladı. Bugün 15. dönem mezunlarımızı yolcu etmenin gururunu yaşıyoruz. Kurulduğumuz ilk günden beri her zaman arkamızdaki destekle ve güçlü vizyonla bu günlere geldik. Mensubu olmaktan gurur duyduğum Başkent Üniversitesi, sayın kurucu rektörümüz ve yönetim kurulu başkanımız Prof. Dr. Mehmet Haberal hocamıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.


Okulu birincilikle bitiren ve mezun öğrenciler adına konuşma yapan İlker Ünüvar, "2 yıl önce büyük bir heyecanla başladığım mensubu ve mezunu olduğum yüksekokulumuzun bu kutlu gününde, kendimizi her geçen sürede geliştirerek mezun olmanın gururunu yaşıyorum. Hayatımızda unutamayacağımız bugünü sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği gibi, ’Okul genç beyinlere insanlığa saygıyı, millet ve ülkeye sevgiyi, bağımsızlık onurunu öğretir. Okul sayesinde okulun vereceği ilim ve fen sayesindedir ki Türk milleti, Türk sanatı Türk şiir ve edebiyatı bütün güzellikleriyle gelişir.’ Böyle bir eğitim kurumunda bizleri yetiştirdiği için başta Başkent Üniversitesi Kurucu Rektörümüz Mehmet Haberal’a ve hocalarımıza teşekkür ederim. Hepimize sağlıklı, mutlu ve başarılı bir hayat diliyorum" dedi.


Bu coşkulu ve anlamlı tören, mezun olan öğrencilerin aileleri ve öğretim elemanları için unutulmaz anılarla sona erdi. Başkent Üniversitesi Adana Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nun 15. dönem mezunları, aldıkları eğitim ve birikimle yeni yaşamlarına adım atarken, tüm katılımcılar törenin coşkusunu ve gururunu paylaştı. Tören, dereceye giren öğrencilere plaketlerinin verilmesi ve mezun öğrencilere mezuniyet belgelerinin takdim edilmesinin ardından, büyük bir coşkuyla kep atılmasıyla sona erdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler