USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, Mardin’de 31 Mart seçimlerini değerlendirdi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz," . Gece gündüz milletimizin hizmetinde bütün enerjimizi kullanmak üzere koşuyoruz. " dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, Mardin’de 31 Mart seçimlerini değerlendirdi
15-10-2024 08:31
Google News

 Mardin' AkParti İl BaşkanıMehmet Uncu, Milletvekili Faruk Kılıç, İlçe Belediye Başkanları ve Parti Kademeleri tarafından karşılanan Başkan Yarımcı Yılmaz, AK Parti Mardin İl Başkanlığını ziyaret etti. Yılmaz, parti kademelerine geçmiş dönem seçimlerini değerlendirdi, 31 Mart seçimlerinin ardından, 50'den fazla ili ziyaret ettiğini, yarın Diyarbakır ve sonraki günde Batman’da olacaklarını söyledi

Bütün illeri ziyaret ederek eksikleri giderme ve kazanan belediye başkanlarına hayırlı olması temennisinde bulunacaklarını aktaran Yılmaz,  " Biz seçimin ertesi günü sandıktan çıkan değerlendirmeleri okuyoruz. Sandık bize ne dedi diyoruz.  'Sizinle yol yürüyeceğiz' diyor veya biraz eksiltiyor oyunu. Diyor ki, 'biraz daha fazla çalışmanız lazım. Azıcık bir rehavet gördüm sizde' diyor. Biz onu da okuyoruz. Her ikisini de, her iki değerlendirmeyi de öpüyoruz. Biz başımızın üstüne koyuyoruz. Gecemiz, gündüzümüz yok. Sayın Cumhurbaşkanımızın da yok. Parti yönetim kademelerimizdeki arkadaşlarımızın da gecesi gündüzü yok. Gece gündüz milletimizin hizmetinde bütün enerjimizi kullanmak üzere koşuyoruz." Değerlendirmesinde bulundu.

Seçimin sonuçlarını okuyarak yeni sürece yönelik yapacakları işleri planlaraysak koşar adım yeni sürecin gerekliliğini yerine getirmeye çalıştıkların aktaran Yılmaz, şunları söyledi:

"Her seçimin öncesinde seçimde bir konum, parti teşkilatlarında bir yer almayı talep eden arkadaşımızın talebinin bir sebebi vardır.  O ben şu makamda daha fazla gayret ederim, memleketime daha fazla gayret ederim, koşarım. Deyişinden ötürü bir makamı istediğini düşünürüz. Ama bu istek bir talep, bir istek olmaktan öteye bir ihtiras haline gelirse, bu defa ihtiraslar yani nezaketi sükûneti bir kenara itmeye ihtiraslar azıcık incitmelere, azıcık kırılmalara sebep olur. O bakımdan seçim öncesi olabilecek bu ihtiraslı taleplerin azıcık incinmişliklere, kırılmışlıklara sebep olduğunu da geçtiğimiz süreçlerde hep yaşadık. Bu siyasetin doğasında var. Belli bir oran olmalı da, eğer bu rekabet bu gayret bu çaba olmasa zaten daha iyisini yapmak daha iyiye doğru koşar adım gitmenin hızını yakalayamayabiliriz. Ama bu demin de dediğim gibi incitmelere, kırmalara, kırılmalara sebep olacak boyuta hiç ulaşmamalı. Ulaşmadı da Allah'ın izniyle. Olanlar varsa geride kaldı. Onları unuttuk. Geleceğe bakıyoruz."

Kaynak: mardinsoz.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler