USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gönül Dağı 82.bölüm fragmanında kederlendiren sahne! Yürekleri darmaduman etti

Gönül Dağı’nın başladığı ilk tarihten beri ekibin önemli bir parçası olan Şebnem Dilligil’in ayrılıp ayrılmayacağı akıllarda soru işareti bıraktırdı. Gönül Dağı’nda üstlendiği ‘Halime Kaya’ karakteriyle geniş bir kitleyi etkisi altına alma

Gönül Dağı 82.bölüm fragmanında kederlendiren sahne! Yürekleri darmaduman etti
14-01-2023 09:29
Google News

Gönül Dağı’nın geçtiğimiz bölümünde Halime’nin sağlığının kötüye doğru gittiği ve kendisini bundan böyle yorucu ve zorlu bir sürecin beklediği gerçeği ortaya çıkmıştı. Durumun çok ciddi bir noktaya varması sebebiyle izleyenler Halime’nin eski sağlığına kavuşup kavuşmayacağını merak etmeye başladı.

Gelsin Hayat Bildiğin Gibi’den şok kararla ayrılmıştı! Sürpriz isim Alsancak’a taze kan getirecekGelsin Hayat Bildiğin Gibi’den şok kararla ayrılmıştı! Sürpriz isim Alsancak’a taze kan getirecek

Gönül Dağı’nda Halime’nin hastalığa yenik düşmesini ve hikayesinin sona ermesini istemezken yapımcıdan gelecek açıklamaya gözü kulağı çevrildi. Gönül Dağı’nda hastalıkla mücadele ettiği süre zarfında Halime’yi nelerin beklediğini ve üstesinden gelip gelemeyeceği izleyenlerin aklını kurcalasa da henüz bir detay paylaşılmadı.

Öte yandan Gönül Dağı 82.bölüm fragmanında hastanede hiç vakit kaybetmeden tedavi altına alınması gerektiği açıklanan Halime’nin söylediği sözler izleyenlerin burnunun direğini sızlattı.

TRT1’in sevilen projesi ekranlara elveda diyecek! Kasaba Doktoru neden bitiyor?TRT1’in sevilen projesi ekranlara elveda diyecek! Kasaba Doktoru neden bitiyor?