USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

GSO’da Hakan Aslansoy başkanlığında Yeni Nesil Sanayici toplantısı.

Gaziantep Sanayi Odası Yeni Nesil Sanayici Platformu Genişletilmiş Değerlendirme Toplantısı, GSO Yönetim Kurulu Üyesi ve Yeni Nesil Sanayici Platformu Koordinatörü Hakan Aslansoy başkanlığında yapıldı.

GSO’da Hakan Aslansoy başkanlığında Yeni Nesil Sanayici toplantısı.
03-06-2022 22:28
03-06-2022 22:37
GAZİANTEP
Google News
GSO Yönetim Kurulu Üyeleri ve platform mentörleri Ercan Sayın, Melike Yüksel, Başar Küçükparmak, Mustafa Özgüler ve tüm platform üyelerinin katılımıyla online olarak gerçekleşen toplantıda Pltaform Koordinatörü Hakan Aslansoy, güncel ve gelecekte yapılabilecek çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Gaziantep Sanayi Odası’ndan yapılan açıklamada , “Yeni Nesil Sanayici Platformu Genişletilmiş Değerlendirme Toplantısı, GSO Yönetim Kurulu Üyemiz ve Yeni Nesil Sanayici Platformu Koordinatörü Hakan Aslansoy başkanlığında, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve platform mentörleri Ercan Sayın, Melike Yüksel, Başar Küçükparmak, Mustafa Özgüler ve tüm platform üyelerinin katılımıyla online olarak gerçekleştirildi. Komisyon sözcülerinin bugüne kadar yapılan toplantılarda gündeme alınan tüm konular hakkında bilgi paylaşımında bulunduğu toplantıda önümüzdeki süreçte yapılabilecek çalışmalar değerlendirildi.”denildi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler