USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Güldür Güldür Show oyuncusundan çok konuşulacak proje! C Takımı filmiyle el sıkıştı

Güldür Güldür Show'da Paşa karakteriyle gülmekten kırıp geçiren Tolga Avanoğlu, C Takımı isimli filmle hayranlarının karşısına geçecek.

Güldür Güldür Show oyuncusundan çok konuşulacak proje! C Takımı filmiyle el sıkıştı
28-07-2023 18:22
Google News

Ali Sunal'ın moderasyonuyla Show TV ekranında yayın hayatına devam eden Güldür Güldür Show'un sevilen oyuncusu sürpriz bir projeye daha imza attı. Skeçleriyle seyirciye kahkaha tufanı estiren ve üstlendiği 'Paşa' karakteriyle adından söz ettiren Tolga Avanoğlu, C Takımı filmiyle el sıkıştı.

Teşkilat'ta 4.sezon öncesi unutulmayacak veda! Başrol oyuncusundan duygulandıran vedaTeşkilat'ta 4.sezon öncesi unutulmayacak veda! Başrol oyuncusundan duygulandıran veda

Güldür Güldür Show'un yanı sıra Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Meleklerin Aşkı, Yeni Gelin, Hanım Köylü, Güzel Köylü ve Muhteşem Yüzyıl gibi yapımlarda yer alan Tolga Avanoğlu'nun yeni projesine dair detaylar belli oldu.

Tolga Avanoğlu'nun anlaşma sağladığı C Takımı filminin yönetmenliğini Bora Onur üstlenirken senaryosunu da Barış Başar kaleme alıyor. Aynı zamanda 7 Ağustos tarihinde çekimlere başlayacak olan C Takımının başrollerini ise Murat Akkoyunlu, Toygan Avanoğlu, Sera Tokdemir, Barış Başar, Hakan Bulut, Ömer Kurt ve Turgay Tanülkü paylaşıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler