USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Güzelvadi Mahallesi’nde Yaşanan Elim Olayda Taziye Ziyareti

Gaziantep Valisi Sayın Kemal Çeber, Grup Başkan Vekili Sayın Abdulhamit Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Sayın Mehmet Tahmazoğlu ve milletvekillerimizle birlikte, Güzelvadi Mahallesi’nde meydana gelen elim olaydan dolayı hayatını kaybeden hemşehrilerimizin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Güzelvadi Mahallesi’nde Yaşanan Elim Olayda Taziye Ziyareti
12-10-2024 22:51
12-10-2024 22:53
GAZİANTEP
Google News

Taziye ziyaretinde, acılı ailelere destek olmak ve başsağlığı dileklerini iletmek amacıyla bir araya gelindi. Vali Çeber ve beraberindekiler, hayatını kaybedenlerin ailelerinin acısını paylaşarak, bu zor günlerinde yanlarında olduklarını ifade ettiler. Sayın Çeber, “Bu elim olayda hayatını kaybeden hemşehrilerimize Yüce Allah’tan rahmet, ailelerine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz” diyerek, toplumun acısını paylaşmanın önemine vurgu yaptı.

Güzelvadi Mahallesi’nde yaşanan olayın ardından yapılan taziye ziyaretinin, hem acılı aileler için bir teselli kaynağı hem de toplumsal dayanışmanın bir göstergesi olduğu belirtildi. Ziyaret sırasında, yerel yönetimlerin ve devletin her zaman vatandaşlarının yanında olduğu mesajı verildi.

Bu tür olayların bir daha yaşanmaması dileğiyle, hayatını kaybedenlerin anısına saygı duruşunda bulunuldu. Gaziantep halkı, yaşanan acı olayın ardından birlik ve beraberlik içinde olma kararlılığını bir kez daha gösterdi

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler