USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Halk Eğitim Merkezi ve Kızılay işbirliğiyle üretilen nevresimler depremzedelere

Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN(Hatay),(DHA)- KAHRAMANMARAŞ merkezli depremlerin vurduğu Hatay'ın İskenderun ilçesinde Türk Kızılayı İskenderun Şubesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle öğretmenlerin dikimini yaptığı çarşaf ve nevresim

Halk Eğitim Merkezi ve Kızılay işbirliğiyle üretilen nevresimler depremzedelere
21-06-2023 09:25
Google News

Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN(Hatay),(DHA)- KAHRAMANMARAŞ merkezli depremlerin vurduğu Hatay'ın İskenderun ilçesinde Türk Kızılayı İskenderun Şubesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle öğretmenlerin dikimini yaptığı çarşaf ve nevresim takımları, çadır ve konteyner kentteki depremzedelere ulaştırılıyor.
Halk Eğitim Merkezi'nin depremzede öğretmenleri, vatandaşlara yardım için Kızılay İskenderun Şubesi işbirliği çerçevesinde çarşaf ve nevresim takımları dikiyor. Halk Eğitim Merkezi'nde koordinatörlük yapan öğretmen Engin Çapo, "Depremzede vatandaşlara yardımcı olmak için kurs amacıyla yola çıktık. Sonrada temel ihtiyaç olan bu nevresim, çarşaf, yastık üretimi için arkadaşlarımız topladık. Burada 25‘e yakın, İskenderun Halk Eğitim Merkezi bünyesinde görev yapan giyim ve el sanatları öğretmenleri, aynı zamanda depremzede olan öğretmen arkadaşlarımız bulunuyor” dedi.
Atölyelerinde mevcut çadır ve konteyner kentlere gerekli olan çarşaf yastık ihtiyacını gidermeye çalıştıklarını ifade eden Engin Çapo, bazı günde 850-900 gibi adet, takım olarak da 250-300 e yakın nevresim, çarşaf takımı ürettiklerini kaydetti. (DHA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler