USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
العربية

Hamas İsrail teröristlerini tek tek indiriyor! Siyonist 'sözcü'lerini zıplatan görüntüler

Cesur komutan Yahya Sinvar'ı Gazze'de şehit veren Hamas, soykırımcı İsrail ordusunu hüsrana uğratmaya devam ediyor. Hamas'ın mücahitleri 379 gündür İsrail askerlerini tek tek indiriyor.

Hamas İsrail teröristlerini tek tek indiriyor! Siyonist 'sözcü'lerini zıplatan görüntüler
19-10-2024 15:38
Google News

Haber7 - ÖZEL

Filistin’in Gazze Şeridi’nde 379 gündür İsrail işgaline direnen Hamas teşkilatının askerî kanadı Kassam Tugayları, Siyonist orduya ağır darbeler indiriyor. İsrail envanterindeki zırhlı araçların yüzde 40’ını yok etmeyi başaran mücahidler, bugüne kadar 745 İsrailli teröristi teker teker ortadan kaldırdı.

İsmail Haniyye, Salih Aruri, Yahya Sinvar gibi öncü isimlerini şehit veren Hamas’ın askerî sahada gücü geriletilemedi.

1 yılı aşkın süredir devam eden mukavemette başarılı askeri hamleler gerçekleştiren Kassam Tugayları’nın, savaşın son dönemde şiddetlendiği Eylül ayından itibaren İsrail ordusuna yönelik taarruzlarını Haber7 okurları için derledik.

Zırh delici roketler, karadan karaya roket sistemleri, havan mermileri, keskin nişancı atışları ve tl yapımı tuzaklayıcılarla İsrail askerlerini bir bir imha etmeyi başaran Kassam Tugayları’nın başarılı operasyonel faaliyetlerinin görüntüleri şöyle sıralanıyor...

PUSUYA DÜŞTÜLER

20 Eylül 2024’te yayınlanan görüntüde, Refah şehrinde bir Siyonist araç konvoyunun pusuya düşürüldüğü anlar yer aldı. Mücahitlerin savaş hatlarından döndükten sonra bir Siyonist ZPT'yi iki "Şevaz" roketiyle havaya uçurmayı başardıklarını ve diğer iki ZPT'yi de "Yasin 105" ve "Tandum" mermileriyle hedef aldıkları bildirildi.