USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Hepsipay ile ‘Cüzdansız’ hizmet başlıyor

Hepsipay genel müdürü ozan bayülgen açıklamalarda bulundu

Hepsipay ile ‘Cüzdansız’ hizmet başlıyor
13-06-2024 11:21
Google News

Hepsipay yeni çözümünü tanıttı. Türkiye’de ilklerden biri olan ve çok yakın bir zamanda hayata geçecek uygulamayla kullanıcılar, tüm kredi kartlarını sakladıkları Hepsipay dijital cüzdanlarından karekod okutarak her yerde ödemeleri yapabilecekler. Müşterilerine kredi kartlarını güvenli bir şekilde saklama ve bu kartları alışverişlerinde kullanma imkânı sunan dijital cüzdan uygulaması Hepsipay, yeni ve hızlı ödeme uygulamasını uçurtma sörfü sporunun gözde mekânı olan Muğla Akyaka’daki Hepsipay Kite School’da tanıttı. Yapılan açıklamaya göre, halihazırda online alışverişlerinde de kredi kartı bilgisi girmeden dijital cüzdanlarıyla tek tıkla ödeme yapabilen Hepsipay müşterileri, çok yakında Hepsipay aracılığıyla tüm kredi kartlarını fiziksel alışverişlerinde de, kartlarını taşımaya gerek kalmadan kullanabilecek. Yeni uygulamayla dijital cüzdanda saklanan tüm kredi kartlarıyla POS cihazlarında karekod okutarak ödeme imkanı sunulacak. Uygulamayla hâlihazırda karekodlu yapılan ödemelerde, kredi kartı kampanyalarından ve taksit seçeneklerinden yararlanma fırsatı da sunuluyor. “Kullanıcılarımız kredi kartı taşımadan dijital cüzdanlarıyla her yerde alışveriş yapabilecek”


Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Hepsipay Genel Müdürü Ozan Bayülgen şunları söyledi: “Hepsipay’i alışveriş deneyimini tek tıkla ödeme hızı ve vadelendirme çözümleriyle zenginleştiren ve kolaylaştıran bir “alışveriş arkadaşı” olarak görüyoruz. Uygulama bugün Hepsiburada platformu dışında 16 milyona yakın kullanıcısına anlaşmalı e-ticaret mağazalarında hızlı, güvenli ve kolay ödeme imkanı sunuyor. 28 e-ticaret markasının ödeme ekranlarında Hepsipay dijital cüzdanla ödeme yapılabiliyor. Bu sayede müşterilerimizi ödeme ekranına geldiklerinde kart bilgisi girme, kartlar arasında seçim yapma ve 16 haneli kart bilgisi girme gibi ağrı noktalarından da kurtarıyor. Üstelik müşterilerimize sunduğumuz vadelendirme çözümleriyle satın alım güçlerini de artıyoruz” dedi. “Hem tüketiciler hem perakendeciler kazanacak”


Çok yakında uygulamanın müşterilerini, hayatı kolaylaştıracak önemli bir yenilikle daha karşılayacaklarını belirten Bayülgen “Hepsipay müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak ve onlara her zaman en yeni ödeme çözümlerini sunmak için Ar-Ge ve teknoloji ekiplerimizle aralıksız olarak çalışıyoruz. Yakında yurt dışında hızla yaygınlaşan dijital cüzdan deneyimini Türkiye’de kullanıma sunacağız. Bu özellik sayesinde kullanıcılarımız başka hiç bir şeye ihtiyaç duymadan Hepsipay dijital cüzdanlarındaki kredi kartlarını fiziksel alışverişleri sırasında tüm özellikleriyle birlikte kullanabilecek; kampanyalarından yararlanabilecek ve ek vadelendirme seçeneklerini kullanabilecekler. Getirdiğimiz bu yeniliklerin bizimle çalışacak yeni işletmeler hem yeni müşteri kazanacaklar hem de alışverişe dönüşüm oranlarını arttırarak e-ticaret hacimlerini katlayacaklar.” Akyaka’da açtıkları Hepsipay Uçurtma Sörfü Okulu’ndan da söz eden Bayülgen “Türkiye’de bir ilk olan yeni uygulamamızı tanıtmak için özellikle ismimizi verdiğimiz kite surf (uçurtma sörfü) okulunu tercih ettik. Bu sporda rüzgârın gücüyle elde edilen hızın ve esnekliğin önemi ön plana çıkıyor. Biz de rüzgardan ilham alarak yeni uygulamamızla müşterilerimize rüzgar hızında ve güvenli ödeme vadediyoruz. Bundan sonra müşterilerimizin hem online hem fiziksel alışverişleri için gereken tek şey Hepsipay” dedi. Açıklamaya göre, uygulama kullanıcılarını e-ticaret platformlarında kredi kartı bilgilerini her seferinde paylaşma ve dolayısıyla yanında kart taşıma zahmetinden kurtarıyor, kart bilgileri bir banka seviyesinde güvenlik önlemleriyle korunuyor. Merkez Bankası ve diğer ilgili düzenleyici kurumların denetiminde lisanslı bir ödeme kuruluşu olan Hepsipay, müşterilerin kişisel ve kredi kartı bilgilerini ekstra güvenlik önlemleriyle saklıyor. Kullanıcılar şifreleme teknolojisiyle korunan dijital cüzdanlarını online platformlarda ve fiziksel mağazalarda güvenle kullanabiliyorlar. Hepsipay Kite School açıldı


Hızlı, özgür ve esnek bir ödeme dünyası sunan uygulama, uçurtma sörfü tutkunlarının uğrak yeri Muğla Akyaka’da Hepsipay Kite School’u açtı. Hepsipay’in dijital cüzdanının kullanıcılarına sağladığı hız, özgürlük ve esneklikten ilham alan Kite School, deneyimli eğitmenleri ile kite surf yapan ve öğrenmek isteyenlere ev sahipliği yapacak. Kite Surf alanında dünya şampiyonu olan Gianmaria Coccoluto da, 24-28 Haziran tarihlerinde ‘Free Style Kite Kampı’nda Kite Surf meraklılarıyla Kite School’da bir araya gelecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler